مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه غصبی

سلام
شناسنامه شوهرم چندسال پیش منع خدمات شده بود زمانی ک مجردبودبخاطراینکه پدرغاصب شناسنامه بودالان شناسنامه ش بعدازطی چندمرحله درست شده و ماتونستیم محضری کنیم و برای دخترم شناسنامه گرفت ولی پسربزرگم ک خونه بدنیااومده بود هیچ مدرکی نداشت الان براش اقدام کردیم میگن بایدمشخصات غصب پدرازشناسنامه شوهربرداشته بشه بعدمیتونم اقدام کنم وفرستاده دادگاه بنظرشما دادگاه چ جوابی میده؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است