مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

سلام وخسته نباشید خدمت وکلای گرامی
اول از همه یه توضیح کلی از زندگی خودم تا شروع دعوا بدم .
سال 95 که باخانومم عقد کردم بعده گذشت سه ماه اختلافات خانومم شروع شد رفتارهای غیرعادی و سردی رابطمون تااینکه این قهر و اشتیها ادامه دار شد و سال 97 به اوج خود رسید حتی خانواده هامون فهمیدن و بیشتر دخالت های پدر خانومم شروع شد تا اینکه بهمن 97 دعوای الکی راه انداختن خونشون و هیچی واسه من نذاشتن قطع ارتباط کردم تا 5ماه گذشت که عموی خانومم پادرمیانی کردن اشتیمون داد ما رفتیم کربلا که برگردیم سر زندگیمون ولی متاسفانه ایشون بی جهت مهریه رو اجرا گذاشتن و بعد من ریش سفید فرستادم اشتی کردیم باباش گفت باید واسه دخترم طلا بخری و عروسی بگیری قبول کردم 28بهمن 97 عروسی گرفتیم خانومم برگشت گفت یه واحد خونه بابام خالیه بیا اونجا رو درست کن بشینیم ده میلیون خرج اونجا کردم زندگیمون شروع شد تا روز 11مهر 98 که من اومدم خونه نهار دیدم یه شماره ناشناس بهش زنگ زد تا منو دید سریع قطع کرد بعد برگشت گفت دخترعموم بود من یکم شک کردم خلاصه بهم گفت تو نهارتو بخور من با عمم میرم کلاس مشاوره خلاصه اومدم مغازم 7غروب بهش زنگ زدم خانوم کجایی گفت من تو قطارم دارم میرم مشهد نزدیک بود سکته بزنم ولی خودمو کنترل کردم گفتم با کی گفت تنهام سه روز دیگه میام خدافظ بعدش من به باباش زنگ زدم گفت ما هم خبر نداریم باباش زنگ زد به باباشم جواب رد داد خلاصه رفت گوشیشم جواب نداد من شکایت کردم دادسرا نامه زد اگاهی هیچی اگاهی ردشو نزد بعد از ده روز برگشت اومد بازپرس بهم گفت خانومت برگشته این پرونده بسته شد. کاری ندارم منم سریع رفتم یه خونه اجاره کردم وسایل تهیه کردم اظهارنامه دادم نیومد شکایت ترک انفاق کرده بود رد شد بعد ماشینمو گرفت پنج تاسکه پیش گرفت الانم رفته نفقه حقوقی شکایت کرده و توضیح نوشته که من منزل مراجعه کردم کلید نداد بهم صورت جلسه کرده به دروغ
وقت رسیدگی گذاشتن ایا با این اوصاف نفقه بهش تعلق میگیره یا نه
در ضمن اینم بگم بعدش فهمیدم خانوم دو ساله با یکی در ارتباطه حتی با همون رفته بوده شماره طرفو دارم ولی شکایت رابطه نامشروع نکردم ایا کارم اشتباه بوده لطفا راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متن سوالتونو کوتاه و سوال ها رو یک به یک بفرمایید