مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ازدواج مجدد

سلام
خسته نباشید
اینجانب حکم قطعی عدم تمکین خانمم را گرفتم حال می خواهم دادخواست ازدواج مجدد بدهم خواهشمندم راهنمایی کنید
ضمنا من شنیده ام برای دادخواست ازدواج مجدد باید هزینه باطل کردن تمبر یا اندازه مهریه یک مبلغی را به دولت پرداخت کرد آیا صحت دارد؟
یک سوال دیگر اگر من دادخواست ازدواج مجدد بدهم امکان زیاد دارد که خانم بنده پرونده مهریه از اجراییات ثبت اسناد را به دادگاه منتقل کند مهریه زن من 114سکه است و تنها اموال من یک خانه حدود 300تومن به متراژ صد متر و در پایین ترین جای شهر است و یک موتور هندا قیمت 4 تومن است ایا خانه و موتور من در صورت توقیف در دادگاه به خاطر مهریه قابل آزادسازی و رفع توقیف می باشد؟
دوم اینکه در صورتی که پرونده مهریه من از ثبت اسناد به دادگاه منتقل شود من یک ماه فرصت دارم درخواست اعسار بدهم ضمن اینکه درخواست اعسار باید دو تا شاهد امضا کنند اگر شاهدی برای اعسار پیدا نکردم تکلیف اینجانب چیست؟ آیا حق من این است که به دلیل نداشتن شاهد برای اعسار محکوم به پرداخت یکجا مهریه شوم؟
باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر همسرتان تمکین نکرده و صراحتا ناشزگی ایشان اثبات شدده رای به ازدواج مجددتان خواهند داد و مشکلی پیش نخواهد امد . در مورد خانه اگر توقیف هم شود ازاد میشود ولی موتورتان را توقیف کند جهت مزایده و فروش میتواند اقدام کند