مشاوره حقوقی رایگان - قانون اصلاحات ارضی

زمین های پدربزرگ پدرم مطابق نامه امور اراضی که دوسال قبل گرفتیم متوجه شدیم در سال 52 با کلاهبرداری با استفاده از قانون اصلاح ارضی مابین 66 نفر زارع تقسیم شده در صورتیکه پدربزرگ پدرم در دهه 30 فوت نموده و خرده مالک وجود نداشته و زمین ها برای وراث بود که یتیم هم بودند. ضمناً زارعین مبلغ اسمی واریز نکردند و تاکنون جهت اخذ سند استنکاف ورزیدن. برای احقاق حق باید چه کاری انجام داد لطفا راهنمایی نمایید. مگر وقتی زمین هایی که خرده مالک فوت نموده و برای وراث بوده میشه اصلاح ارضی انجام داد؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : نخست به زمین شهری یا هر کجا حوزه پاسخی گوی منطقه شما می باشد ، مراجعه اسم پدر بزرگ شما در لیست قبل از 1352 بود ه است یا خیر ؟! حال چنانچه متوجه شدید که تغییری رخ داده با گواهی و استشهاد ی که تهیه می می نمایید مینی براینکه پدر بزرگ شما قبل‌از سال مذکور بر روی زمین زراعت می نموده و یا در حال حال نیز زمین در دست شماست بر حسب پاسخ اقدام نمایید