مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از بیمه

با سلام
بنده در حال حرکت بودم و از پشت یک ماشین به من زد که افسر من که ماشین جلویی بودم و از پشت به من ضربه خورده کارشناس راهنمایی من رو مقصر کرد و بنده رفتم اعتراض زدم و طرفم در تمام مراحل با من بود و میدونست اعتراض زدم تا خود کلانتری آمد و مدارکش هم داد و بدون اطلاع رفته بیمه و خسارت گرفته با این که به بیمه اطلاع دادم و از طریق سامانه هم اعلام کردم که به کروکی اعتراض کردم و بدون اطلاع از طرفم و بیمه رفته خسارت تحویل گرفته که صد در صد ضربه از پشت ماشین پشتی مقصر هست و بدون اطلاع از طرف بیمه و از طرفم خسارت دریافت کرده

حالا ادامه اعتراض و آوردن هیئت سه نفره امکان هست کارشناس معرفی بکنند از طرف دادگاه

و اگه هیئت طرفم مقصر کرده بیمه من چی میشه خسارتی که دریافت کرده چی میشه تخفیف بیمه رفته چی میشه؟

خواهشا میشه زودتر جواب بدین تکلیف خودم روشن بشه

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل بگيريد تاحقي از شما تضييع نگردد