مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تصاحب مغازه

با سلام و خسته نباشید
در سال 92 شخصی نانوایی خود را به مالک قبلی میفروشد اما پس از آن ادعا می‌کند امضای او جعل شد در همان سال با رای دادگاه و دادگاه تجدید نظر محکوم می شود اما پس از آن هیچ اقدامی برای گرفتن سند انجام نمی شود تا این که پدر من با اعتماد به رای دادگاه از مالک قبلی مغازه را می خرد و او نیز اقدام به گرفتن سند نمیکند. و مغازه از سال 93 تا کنون در تصرف پدر من است در بین سال های 93 تا 1401 شخص مذکور بار ها شکایت می کند که هر بار شکایت رد می‌شود.
حال اما کس دیگری در سال 1401 سند قبلی مغازه را از شخص مذکور که دادگاه مالکیت وی را رد کرده. خریده است و از پدر من شکایت کرده وی مدعی است که مغازه را سال 82 خریده و سند را سال 1401 به نام خود کرده. در این شرایط رای دادگاه چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کارشناسی میشود و براساس مستندات حکم صادر میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای دادگاه توسط وکیل قابل پیش بینی نیست مطابق ادله‌ای که ارائه نموده‌اید قاضی حکم صادر خواهد نمود که قابل اعتراض می‌باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل نياز داريد تا همه موارد و اسناد را مدنظر قرار دهد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به توضیحات مدارک و مستندات نیازمند بررسی است ولیکن باید به صحت و اصالت سند عادی ارائه شده ایراد شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است