مشاوره حقوقی رایگان - کفالت متهم

با سلام خدمت وکلا زحمتکش سرزمین کهنم. بنده کارمند هستم و در دادسرا با سپردن فیش حقوقی کفالت قرار شخصی به مبلغ 40میلیون شده ام که 20تومن آن را به صورت پیش پرداخت و اقساط تعیین شده در موضوع دیه پرداخته. حال 10قسط را نداده است.
آیا بنده کفالت همان 40میلیون هستم؟ و دوم الان که حسابم مسدود کردن و نامه تحویل مکفول عنه برای من آمده می‌توانم درخواست جلب متهم را بنمایم؟ بنده ضامن هستم. تشکر محبت بفرمایید راهنمایی کنید و 2 سوالم پاسخ داده شود. سپاس

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید محل زندگی او را به ماموران معرفی کنید و الا بعد از اتمام فرصت وجه الکفاله از حقوق شما تدریجا کسر می شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله کل 40 میلیون توقیف و دریافت میشود از شما جلب وی را بخواهید