مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت و عدم پیشرفت و استپ کردن کار در مرحله تخریب به مدت ٩ ماه از زمان تخلیه تحویل

با عرض سلام قرارداد مشارکتی داریم که تقریباً 9 ماه پیش بسته شده
4واحد مالک در زمان مقرر واحدهای خود را تحویل دادند و الان بعد از گذشت 9 ماه که ساختمان تخریب شده و
سازنده به بهانه کم سود بودن تقاضای تغییرات در سهم شراکت و زمان تحویل یا حتی تجمیع با ملک مجاور تمایل به اجرای قرارداد ندارد
این درحالی است که مالکین با این تاخیر یک ساله ضرر زیادی بابت اجاره و اسکان دادند
از طرفی سازنده با تخریب و بردن ضایعات و اهن الات هم کاری کرده که ما تقریبا قفل شدیم واگر فسخ هم بکنیم
سازنده های جدید برای این کار تمایلی ندارند و جذابیت نداره
سازنده میگه من به جواز رسوندم البته بدون پرداخت خلاف ها
و دوندگی کردم وقت گزاشتم اگر میخاید شما فسخ کنید باید به من زیان و ضرر بدید
توی قرارداد املاکی که معرف ایشان بودند و قرارداد رو تنظیم کردند به عنوان حکم تایین شده و ایم شخصی نیومده
و جوابی به درخواست مابکین مبنی به درخواست فسخ و پرداخت خسارت نمیده
خلاصه مطلب اینکه مالکین همه بالای 6٠ سال و عدم تمایل به دادگاه و شکایت هستند
ایا ١٠٠درصد میتوان خسارت گرفت
یا میشه ما کاری کنیم که سازنده خلع ید بشه که ما بتونیم کار رو با کس دیگه پیش ببریم بعد طبق نظر کارشناس خسارت ها تعیین و پرداخت بشه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قانون پیش فروش ساختمان و مشارکت در ساخت در دفاتر اسناد رسمی و ضمانت‌های اجرایی موضوع ماده 11 و 20 قانون اخیر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بهرحال شما برای اینکار باید دوراه را در نظر بگیرید 1- اگر سازنده به مفاد قرارداد عمل نمی کند باید از طریق قانونی الزام وی را به انجام تعهد بخواهید 2-یا فسخ
اگر مالکین تمایلی به دادگاه وشکایت ندارند بایستی به نحوی توافق وسازش کنید