مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج جهت طلاق

زوجه هستم و ناشزه شدم از مرداد 98 و زوج رفته ازدواج مجدد کرده الان من چگونه میتوان طلاق بگیره در حالی که عسر و حرجم باعثش خودم هستم چون زوج همچنان خواهان بازگشتم میباشد ولی من نمیرم و همین نرفتنم باعث شده در مشقت و عذاب جنسی و روحی و بلاتکلیفی قرار گیرم. چون اصلا نمیخام حتی یک ثانیه شوهرم را ببینم. سوال بعدی اینه که میگن اگر طلاق با عنوان کراهت بگیرم باید از کل مهریه ام بگذرم درسته؟

پاسخ ها :

یک وکیل

كمي دشواره شما بايد كراهت خودتون از همسر ثابت كنيد قرينه هاي اثبات كننده ، سالهاي دوري ، ازدواج مجدد ايشان وموارد ديگر
مايليد با 09123191645 تماس بگيريد

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

سلام...اصولاً درطلاق خلع که کراهت ازجانب زوجه هست وی باید ازمهریه معادل آن یا کمتر ویا بیشتررابذل کند.دراین موارد چون زوج اصولاً موافقت نمیکندوکراهت هم می‌تواند از موارد عسروحرج به حساب ایددرصورت پذیرش قاضی
این کار انجام میدهد.بنابرابن درابن مواردقبول بذل مقدار مهریه بستگی به نظر قاضی داردولزوما کل مهریه نمیباشد.