مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند

برای دریافت سندجداگانه برای مغاره بایدکدام پروسه را طی کنم باتوجه به پرداخت هزینه های شهرداری

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

روند تفکیک سند مالکیت
مرحله اول
در گام نخست باید بر اساس سند اصلی و گزارش نقشه بردار مختصات و محدوده کامل زمین مشخص شود. برای افزایش دقت در امر نقشه برداری می توانید از کارشناسان نقشه برداری استفاده کنید. این افراد بر اساس نقشه های هوایی یا مختصات یو تی ام اقدام به بررسی موقعیت ملک مورد تفکیک می کنند و در نهایت گزارش خود را صادر می نمایند. دقت مختصات یو تی ام به وضوح بیشتر و خطای آن کمتر بوده، زیرا بر اساس مختصاتی است که از جی پی اس منطقه به دست می آید. لذا برای حصول اطمینان از نتیجه بهتر معمولا از این روش برای تعیین مختصات استفاده می شود.

مرحله دوم
در گام بعدی با نظر کارشناس نقشه بدست آمده تفکیک شده و طرح به صورت پیشنهاد به مراجع مربوطه (شهرداری، مسکن، شهر سازی، جهاد کشاورزی و یا هر ارگانی که زمین فوق تحت نظارت آن ارگان است) داده می شود. آن ها پس از بررسی کارشناسان و در نظر گرفتن موقعیت زمین و ساخت و سازهای اطراف آن موافقت یا عدم رضایت خود را اعلام می دارند.

اگر با موافقت سازمان مربوطه روبرو شدید، می توانید برای اقدامات بعدی گام بردارید و تمام مدارک خود را همراه با دلایل تفکیک و نقشه کارشناسی شده به دفترخانه ثبت اسناد مراجعه کنید تا روال اداری خود را طی نماید