مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

برارای تجدیدنظر اعتراض کردم چون رای بنفع من بود الان با قبول اعتراض نوشته علیه شما ثبت شد و تاریخ رسیدگی خرداد ماه الان بدونم چکار کنم میشه انصراف بدم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر بنفع شما بود به چي و چرا اعتراض كرديد ؟؟؟؟؟؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

احتمالا طرف مقابل هم به رای اعتراض کرده
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer