مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من درخواست اجرای مهریه دادم ولی همسرم چون مریضن چند ماه قبل تر به اجبار پسرش همه اموال به نام پسرش زده یا فروخته البته پسرهمسر دومش
برای گرفتن مهریه یا توقیف اموال دست من به جایی بند است؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه اموالی از ایشان یافت نشود باید دعوای خود را در دادگستری مطرح نمایید نهایتا محکوم به پرداخت خواهند شد و امکان تقسیط نیز خواهند داشت.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

اگر در حال حاضر اموالی به نام همسرتون باشد میتوانید آن اموال را توقیف کنید در غیر اینصورت امکان توقیف اموالی که همسرتان به غیر سند زده اند وجود ندارد.