مشاوره حقوقی رایگان - راه قانونی وجود داره تا زوجه درخواست صوری منزل نده؟

سلام. زوجه برای اذیت کردن من درخواست صوری منزل کرد و من کلی هزینه کردم و تهیه کردم و کارشناس هم تایید کرد ولی زوجه نیامد و دوباره باز درخواست منزل کرد میدونم بازم نمیاد فقط میخاد منو اذیت کنه و هزینه برام ایجاد کنه چون هم دارم مهریه میدم هم نفقه چون حق حبس داره. اگر من تهیه نکنم میتونه طلاق با عنوان عسر و حرج بگیره؟ یا من میتونم در دادگاه بگم زوجه تعهد بده که بعد از تهیه کردن منزل میاد؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر كارشناس تاييد كرده شما نظريه كارشناس و شماره پرونده قبلي رو در پرونده جديد بگذاريد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر نیاید عدم تمکین میخوره ورای قطعی میشه .طلاق اگر شرایط آن را داشته باشد