مشاوره حقوقی رایگان - درخواست منزل مستقل

سلام. من و شوهرم در طبقه ی بالای خانواده شوهرم زندگی میکنیم به گونه ای که عبور ما مشترک و آب و برق و گاز هم مشترک است و حتی خواهرشوهرم که ازدواج کرده کلید در ورودی رو داره و من اصلا راضی نیستم. پدر شوهرم به من تهمت میزنه و هیچ امنیتی ندارم. الان 20شب که از اون خونه اومدم بیرون از ترس اینکه مبادا پدرشوهرم تهمت دیگه ای بهم بزنه. الان دادخواست منزل علیحده رو به دادگاه انجام دادم. آیا این شرایط کافی است؟ راهنماییم کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.خوبه.ضمن اینکه استقلال ندارید,امنیت عرض وآبروهم ندارید.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

تهیه مسکن مستقل از تکالیف زوج و مقدمات لازم برای زندگی مشترک میباشد و دادگاه زوج رو ملزم به تهیه مسکن میکنه.