مشاوره حقوقی رایگان - شغل همسر

سلام خانوم بنده معلم هست و از شرایط الآن که خانومم کارمند هست راضی نیستم
معلمان تا 8 سال تعهد خدمت دارن و می تونن بعد 8 سال ادامه بدن یا دیگه بزارن این شغل رو کنار
می خواستم ببینم بعد هشت سال نیاز به اجازه شوهر هست یا نه؟
یا خودشون مختارن هر کاری بخوان بکنن
سوال دوم آیا مرد می تونه مانع سر کلر رفتن زن بشه یعنی زنش دیگه شغلشو رها کنه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا آقا زمانی میتونه مانع بشه برای سر کار رفتن زن که شغل زن شغل مناسب و عرفی نباشد و در حد و شان خانوادگی مرد نباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. خیر اذن همسر نیاز نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
همسر شما برای کار کردن نیازی به اذن شما ندارد.
مرد تنها در شرایط خاص اگر شغل زن منافی حیثیت و مصالح خانوادگی باشد می تواند مانع کار کردن خانم شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شغل زوجه از مشاغلی نیست که که از لحاظ قانونی منع داشته باشد البته در صورتی که خللی به تمکین عام و خاص برای زوج ایجاد نماید به حکم دادگاه خانواده منع متصور است