مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خیانت در امانت کالا

با سلام اینجانب حدود یک سال قبل کالایی را به شخصی فروختم . شرط معامله پرداخت کامل ثمن معامله و سپس تحویل کالا در عرض یک هفته بوده. خریدار پس از پرداخت بیعانه با آوردن بهانه و واریز مبالغی در طول چند ماه از پرداخت کامل ثمن معامله اجتناب نموده است. بنده نیز بارها از طریق پیامک به ایشان جهت تسویه ثمن معامله اخطار نموده ام . بعد از گذشت چندین ماه و عدم پاسخگویی وی به علت نیاز مالی به باقیمانده ثمن معامله کالای مورد نظر را فروخته و به ایشان تلفنی و با پیامک جهت عودت مبالغ واریزی اطلاع داده ام ولی ایشان درخواست مبلغی 3 برابر بیشتر از وجه داده شده نموده است . در ضمن جهت عودت مبلغ علاوه بر ارسال پیامک شاهد نیز دارم که خریدار درخواست مبلغ 3 برابر بیشتر از وجه واریزی اش داشته است. خریدار اکنون از اینجانب شکایت با موضوع خیانت در امانت نموده است . ادعای ایشان از نظر شما با توجه به شرایط ذکر شده و شرط تحویل کالا بعد از تسویه حساب کامل و عدم تحقق این شرط از طرف دادگاه قابل مسموع است یا نه ؟ راهکار اینجانب برای دفاع در دادگاه در قبال ادعای خیانت در امانت چه میباشد؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است حقوقی اقدام کنید زیرا کیفری به نتیجه نمی‌رسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است