مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی

با سلام من دندانپزشک شبکه بهداشت هستم و دستم ابزار اساسی شغلم هست.‌به دلیل آسیب شدید به تاندون مچ دست متخصص ارتوپد یکماه مرخصی استعلاجی و منع حرکت دست حتی در خواب را به وسیله مچ‌بند داده. از آنجا که این آسیب نه در عکس و نه در نوار عصب و عضله پیداست و به صورت کلینیکی قابل تشخیص است تنها مدرک قابل ارائه گواهی پزشک متخصص است و بصورت حضوری در کمیسیون حضور پیدا کردم اما اجازه ورود به جلسه داده نشد. اکنون تنها یک روز از استعلاجی من تایید شده!!! و حقوق این ماه را به من نداده اند. آیا میتوانم از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ این امر را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری بفرمائید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خانه پلمپ نمی‌شود اما می‌توانند سهم خود را مطالبه کنند