مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت حادثه ناشی از کار

من چند سال در کارگاه نجاری کار میکنم و در تاریخ 96/11/15 یکی از انگشتانم توسط دستگاه دچار حادثه شد و رفتم از کارفرما شکایت کردم همه مراحل شکایت هم طی کردم و از پزشکی قانونی طول درمان گرفتم ودر تاریخ 97/2/1 برای معاینه مجدد به پزشکی قانونی مراجعه کردم و بهم گفتن درصد دیه مشخص شده و پرونده ام را به کلانتری مربوطه میفرستند و بهم خبر میدن و تا امروز خبری نشده..حالا کارفرمایی که ازش شکایت کردم ترک کارم رو در سال 97 به بیمه اعلام کرده و دوباره ازم درخواست کرده برم براش کار کنم .. و من هم گفتم دوباره بیمه من رو وصل کنه.. فقط میخواستم بدونم کار کردن برای ایشون و بیمه شدن توسط ایشون توی تعلق گرفتن دیه از شرکت بیمه تامین اجتماعی تاثیر داره.. یعنی اگه واسه ایشون دوباره کار کنم تو این مورد مشکلی به وجود میاد یا نه....

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مستمری پدرباشدقطع میکنند ولی شوهرباشد قطع نمیشود.موفق باشید