مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت

باسلام بنده تقریبا یک سال پیش دامدار هستم گفته بودم ی سگ میخوام معرفی کردن یک بنده خدایی رو من یک سگ خریدم و تمام پو ل راپرداخت کردم و پرینت و شاهد دارم الان مادر او از من شکایت کرده خیانت در امانت در صورتی که من اصلا اون را نمی‌شناسم راهنماییم کنید. ممنوم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال شما مبهم می باشد چنانچه با کارفرما چنین توافقی داشتید به استناد شهود اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصل بر برائت است باید دید شاکی چه دلایل و مدارکی دارد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
برین دادگاه از خودتون همینجور دفاع کنین