مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق بعد از اخراج از کار

سلام خسته نباشید. من حدود 14ماه بود که در یک شرکت لبنیات راننده بودم تو این 14ماهه به جز رانندگی هرکار که گفتن من برای حفظ کارم انجام دادم حتی کارهایی که به من مربوط نمیشد و یک ماه پیش 20بهمن ماه بی دلیل من رو اخراج کردن تا پایان سال هم قرارداد داشتم ولی چون برگه قرارداد کپی اش دست من نبود نتونستم شکایت کنم الان هم بعد از 40 روز تازه تسویه من رو زدند و کارفرما زیرش نوشته طی 3 قسط پرداخت شود و من شدیدا به پول نیاز دارم این ها هم میخواد با دادن خرد خرد من رو اذیت کنند تکلیف من چی هست چجوری میتونم پولم رو یک جا بگیرم؟درضمن من چک ضمانت و پروانه کسب دست این شرکت دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار برای دریافت حقوق خود به انضمام دریافت چک ضمانت و پروانه کسب اقدام به شکایت بفرمائید.