مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به بدهکار

با سلام و خداقوت،
با احترام مبلغ 33 ملیون تومان بابت کرایه منزل از کسی طلب دارم،
کلیه مراحل قانونی و شکایت از ایشان انجام شده تا به مرحله حکم جلب رسیده،
در حال حاضر حکم جلب ایشان در دست من است، ولی خانه اش و خودش را پیدا نمیکنم، باید چی کار کنم؟
آیا درخواستی که ایشان را وادار کند که پول من را بدهد، میتوانم از دادگاه داشته باشم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به مسدودکردن کدملی یا نقطه‌زنی اقدام نمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حسابهایش را مسدود کنید و ممنوع الخروجش کنید و منتظر باشید