مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه فوری

سلام بنده 6ماه پیش یک خانه را به آقایی که با یه خانوم که می‌گفت دخترم هست کرایه دادم دخترش هم دوتا بچه داشت سه ماه کرایه راه با ده روز تاخیر واریز کرده الانم سه ماه هست که واریز نکرده چندی قبل همسایه ها برام تماس گرفتن که به خونه من ریختن از در دیوار بالارفتن با مستاجر درگیر شدن کلا نا امن کرده خونه و محله رو و کلا اصلا نه تماس نه پیام جواب نمیده اصلا معلوم نیست کجا هست طی بازدیدی که از دور خانه داشتم دیوارای خانه نم زده معلوم نیست شیر آب واگذاشته رفتم دفتر قضایی شکایت کردم بابت تخلیه فوری ولی میترسم دیر بشه و خونه خراب بشه از مستاجر هم خبری نیست الان باید چیکار کنم طبق قانون نمیتونم وارد خونه بشم راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین دلیل بگیرید ودستور موقت بابت ورود به خانه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید اقدام به اخذ تامین دلیل نمایید و سپس دستور ملاقات ورود به منزل را اخذ نمایید