مشاوره حقوقی رایگان - توافق برای زندگی

باسلام خدمت شما سروران گرامی
زوج هستم پارسال اختلافاتی داشتیم با همسرم ودو3 ماهی قهرکردن شکایت نفقه کردن که حل اختلاف منو محکوم به پرداخت ماهیانه 1500محکوم واجراییه هم صادرشد.
بلافاصله بعدحکم منو خانمم توافق به برگشت به زندگی وادامه اون گرفتیم و تصمیم به پس گرفتن شکایتمون کردیم
حالا بعد یه سال زندگی دوباره شکایت کرده براطلاق مبنی برنفقه.
پیگیرکه شدم دیدم که بهم نامردی کرده و دروغ گفته شکایتشو پس نگرفته .چجوری میتونم این خیانتشو ثابت کنم واینکه سرزندگی بوده ونهایت نپرداختن نفقه به ایشون به دویا3 ماه نکشیده وهیچ وقت 6 ماه نشده .
چجوری میتونم به حقم برسم ونزارم با دروغ و خیانت حقمو پایمال کنه .
ممنون از زحمات وخدماتتون

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

همین که در خانه شما بوده دلیل پرداخت نفقه از جانب شما بوده