مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر (زوجه)

با سلام و دعای خیر
زنم مدت6سال است که علیرغم داشتن3فرزند با مردی رابطه زنا دارد با برنامه ریزی اون مرد3سال پیش برای خودش خانه ای مستقل میگیرد و فرزندان را با خود میبرد ودر حضور بچه ها با این مرد رابطه داشته و بچه ها رو نیز منحرف کرده آنها علاوه بر رابطه در خانه مشروب مصرف میکردند و به بچه نیز میدادند تا اینکه فرزند پسرم که الان کمی بزرگتر شده بود از خانه آنها بیرون میاد و فیلمهای رابطه نامشروع و پیامکهای متبادل شده بین آن دو که به وضوح به انجام رابطه س.ک.س اقرار شده رو به من داد و مدتی قبل نیز در خانه ای در شمال با شکایت بنده دستگیر شدن بنده و فرزندانم آسیب فراوانی دیدیم سوالم این است که علاوه بر شکایت زنای محصنه چه شکایتهای دیگری جهت آسیب به فرزندان و جبران خسارات وارده بکنم؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

نکته ای را در نظر بگیرید که اون زن همیشه مادر بچه هات هست و شاید بهتر باشه فقط،جدا بشی و مساله را از اینکه هست حادتر نکنید . خسارت های معنوی قابل مطالبه نیست