مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو فروخته شده

سلام بنده در سال 90 یک خودرو به آقایی فروختم البته قابل ذکر است که نام خریدار به نام خانم ایشان درج گردید ولیکن امضا خریدار را آقا انجام داد و اصلا خانم ایشان در زمان معامله حضور نداشته اند ( صرفا برای خوشحالی همسرش نام او را نوشت ) و مبالغ مالی نیز طی یک فقره چک توسط آن آقا به اینجانب واگذار و تسویه شد. متاسفانه به دلیل عدم پیگیری بنده و تعارفات بی دلیل تعویض پلاک تا کنون انجام نشده است و آقا نیز با خانم خود دچار اختلاف شده اند و چند سال است که با هم زندگی نمی کنند و ماشین فروخته شده در اختیار خانم هست و دسترسی به ماشین وجود ندارد.
حال دو سوال دارم : طرف قرارداد بنده چه کسی هست و آیا باید از دو نفر شکایت کنم و دوم اینکه چه راهکاری برای فک پلاکم دارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به عدم وکالتنامه محضری که ضم مبایعنامه نمی باشد واینکه ممکنه پس ازطرح دعوا علیه خریدار,زوجه ادعای وکالت نماید,بهتراست هردونفرراخوانده قراردهید.نزدیک ترین راه رسیذن به پلاک تان,مبایعنامه وکارتملی خود راب راهنمایی ورانندگی محل قراردادببرید وتقاضای فک پلاک خود رانمایید.خودروتوقیف سیستمی میگردد و درصورت جریمه یا خارج شدن ازشهر,توقیف فیزیکی خواهد شد.