مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام شوهرم استادکارسفیدکاری ساختمونه ودرامدخوبی داره اما الان که مهریه 50 سکه ایم رواجراگذاشتم بخاطر ضرب وجرح های متعدد شوهرم ودوبارمحکومیت کیفری... دردادگاه بدوی مهریه حکم تقسیط دوسکه پیش پرداخت و12 ماه دوعدد سکه تعیین شده اما شوهرم برای دادگاه تجدید نظر اعتراض زده که عدم توانایی پرداخت 12ماه وتبدیل به 24 ماه .توبرگه اعتراض دستمزد روزانه 300هزارتومان وسالانه 57 م رونوشته درحالیکه دستمزد روزانه استادکاربالای یک میلیون و200 هزارتومانه وسالانه بالای150 میلیون تومانه .مدتی که ازعابر کارت بنده استفاده میکردگردش مالی 380 میلیون داشت .ممنون میشم راهنمایی کنید که چگونه این مطالب روبرای دادگاه تجدیدنطر اثبات ودعوی شوهرم رد شود .درضمن من هیچ پشتوانه مالی برای خودم ودخترم که بامن زندگی میکند ندارم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است مدارک و اعتراض ایشان ملاحظه شود ، شما نیز باید به رای اعتراض کنید و اعسار ایشان را طی لایحه ای زیر سوال ببرید

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

دادگاه تجدیدنظر اکثرا بدون تشکیل جلسه دادرسی ،مبادرت به اصدار راي، به نقض ابرام ويا اصلاح حکم بدوب مبادرت میکنه .
اگه مدارکی دارین از طریق سامانه خ ق ارسال کنید و یا حضورا نزد مستشاران شعبه بروید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

استعلام از صنف مربوطه واستشهادیه راهکارشما هس