مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

با سلام و احترام. بنده متاهلم و حدود 3سال و نیم هست که در کشتارگاه مرغ شب ها کار میکنم با سمت نماینده عامل. ( عامل یعنی اشخاصی که خودشون مرغ زنده میارن تو کشتارگاه و کشتار میکنند.) بعد این مدت فقط 7 ماهه که داره بیمه منو رد میکنه. تو این سه سال و نیم حتی یه روز هم بهم مرخصی داده نشده. الانکه بهش گفتم عیدی و حقوقمو کامل طب اداره پرداخت کن منو از کار بیرون کرده . خواستم بدونم آیا میتونم حق و حقوق این چند سال که بیمه منو رد نکرده و شب کاری منو حتی پرداخت نکرده ازش بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر.

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام باید از طریق اداره کار دعوا مطرح کنید و حق و حقوقت ن رو بگیرید