مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

همسر من یک سال دارد به من خیانت می‌کند و من الان متوجه شدم و رابطشون هم خیلی پیش رفته و میگه من ببخش من نمیتونم ببخشم . چون دفعه اولش نیست و حالا میگم بیا توافقی جدا بشویم میگه نه من 5میلیارد‌ میگیرم جدا میشوم . من هم میگم کسی که در حقم خیانت کرده و جواب خوبی های من اینطوری داده راضی نیستم به او مهریه بدهم از او سه تا چک گرفتم وخودش هم امضا وثبت کرده ولی در وجه من میتونم گروکشی کنم بگم برو ببخش تا من هم چک هات رو پس بدهم .یا خیانت در امانت یا قبول نمیکنند.لطفا راهنمای کنید مچکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همونطور که خودتان گفته‌اید ممکن است تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ایشان می‌توانند تحت این عنوان شکایت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما از جهات مختلفی قابل بررسی استمی‌نمایم از خدمات مشاوره‌ای سایت استفاده نمایید تا تمام آن برای شما توضیح دهم
اما به صورت جزئی عرض کنم خانم می‌تواند مهریه خود را دریافت نماید شما نیز می‌توانید اقداماتی را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما از جهات مختلفی قابل بررسی استمی‌نمایم از خدمات مشاوره‌ای سایت استفاده نمایید تا تمام آن برای شما توضیح دهم
اما به صورت جزئی عرض کنم خانم می‌تواند مهریه خود را دریافت نماید شما نیز می‌توانید اقداماتی را انجام دهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

تحت چه عنوانی چک به شما داده است؟
برای مهریه میتوانید درخواست اعسار بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک‌هایی که گرفته‌اید باید منشا حقوقی داشته باشد لذا در صورتی که مستحق وصول و دریافت آن نباشید می‌تواند مشمول ماده 14 قانون صدور چک و بلااثر باشد علی ایحال همسر شما در صورت خیانت هم مشمول کل حقوق مالی اش هست و شما هم مطابق قانون مدنی صاحب حق طلاق هستید بهتر است قبل از هر اقدامی جهت ارائه راهکار قانونی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
نیاز به بررسی چک های صادره است
ممکن است خیانت در امانت محسوب گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید تا زوجه مجبور به توافق شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان شکایت خیانت در امانت می باشد