مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من با یک پسر چند ماه دوست بودم و اون به من قول ازدواج داده بود و یک ماهه پیش پرده منو زد، به اجبار اینکارو نکرد ولی گفت اگه اینکارو نکنی من میرم منم چون وابستش بودم گول حرفاشو خوردم حالا رفته و گفته که من فقط خواستم استفاده بکنم، من اگه بخوام شکایت بکنم شرایط چطوره؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با توجه به تبصره یک ماده 685 قانون مجازات اسلامی از بابت ازاله بکارت چیزی به شما تعلق نخواهد گرفت زیرا ازاله بکارت به رضایت بوده است