مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

پدر من فوت کرده زن دومش 1350 تا سکه مهریه به اجرا گذاشته ایا برای من که پسرشم چیزی میرسه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از وصول مهریه اگر چیزی باقی ماند طبق قواعد ارث تقسیم می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تمام مهریه باید پرداخت شود اگر مالی از پدر ماند شما می‌توانید ارث خود را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا تمام مهریه باید پرداخت شود اگر مالی از پدر ماند شما می‌توانید ارث خود را بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطمئناً چیزی برای شما باقی نخواهد ماند مگر بخشی از بدهی پدر به عنوان مورث

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از ماترک پدری ، ابتدا مهریه و سهم الارث زوجه پرداخت خواهد شد و اگر مالی باقی بماند به تمام ورثه خواهد رسید
همسر اول هم میتواند مطالبه مهریه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه مقدم تر است
اگر چیزی ماند مابقی مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول مهریه پرداخت می شود و سپس اموال بین وراث تقسیم می شود