مشاوره حقوقی رایگان - خوابگاه

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده دو سال توی شهر دیگه درس میخوندم و از خوابگاه استفاده می‌کردم، مسئول خوابگاه یه فرد ظاهر صلاح و بسیار مذهبی بود به ظاهر ولی خیلی از نظر اخلاقی منحرف بود و یک سری مشکل برای من درست کرد،
من آذر ماه فارغ التحصیل شدم میخواستم بدونم اگر یکی دو سال آینده بخوام شکایت کنم ازش از نظر حقوقی میتونم حقم بگیرم و این زمانی که وقفه میفته مشکلی نیست

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
کترین زمان طرح شکایت (مرور زمان) سه سال از تاریخ وقوع جرم است.