مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

سلام. بنده مبلغ 5 میلیون تومان سفته از کسی دارم. برای مسدود کردن حسابش اقدام کردم پولی نداشت ملک و ماشینش هم به نام خودش نیست. اما 3 تا مغازه اجاره ای داره کارتخوان های مغازه رو هم به حساب دیگه ای متصل کرده. درخواست اعسارش مورد موافقت قرار میگیره؟

پاسخ ها :

مسعود براتی

مسعود براتی:

سلام،شما باید روز جلسه شاهد با خودتون ببرید که طرفتون وضع مالیش خوبه،یا خودت داخل جلسه براش قسطیش کن وگزارش اصلاحی بنویسید که اگه دعوای اعسارش رد بشه دوباره میتونه اعتراض کنه وروند پرونده طول میکشه.