مشاوره حقوقی رایگان - رهنمایی بابت از لیست بیمه محل کار خارج و وارد بیمه پدرم بشم

سلام روزتون بخیر
من1.5 ماه سرکار بودم تازه 15 روز بود برام بیمه رد کرده بودند که به توافق رسیدیم که همکاری نداشته باشیم من تا به الان که 36 سالمه بیمه وزارت کار نبودم بیمه پدرم بودم رئیسم لیست بیمه رو رد کرده من از ایشون خواستم که بیمه رو لغو کنند حالا
من چجوری می تونم مطمئن بشم که از لیست بیمه ایشون خارج شدم و الان می تونم از بیمه درمانی پدرم استفاده کنم؟ سپاس