مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق

باسلام ما حدود 5 سالی میشه که خونمون رو به پسر عموم دادیم که برامون بفروشه که به گفته خودش 75 میلیون فروخت ولی بعدش پیشنهاد افتتاح مرغداری رو داد که بابام هم قبول کرد و قرار شد که 5 بار در سال مرغ بریزن ولی به گفته خودشون نتونستن در سال اول مرغ بریزن ولی گفتن که 5 میلیون سود پولو میدن بعد از یکسال مرغداری رو زدن ولی گفتن خیلی با مشکلات مواجه شدیم و پدر من برحسب احترامی که به برادرش قاعل بود چیزی نگفت و هرسال بهونه اوردن که خیلی مشکلات داره کارشون و قادر به پرداخت سود نیستن و هرسال یه مقدار پول واریز میکردن و میگفتن که حق شما همینقدر و ما نداریم ..سه سال پیش پدرم دو فقره چک از پسر عمو دریافت کرد ولی به دلیل نداشتن موجودی برگشت زده شد و دوباره پدرم مراجعه کرد بهشون و گفتن که فعلا ندارن و چک رو تعویض کردن که برای چند ماه بعد بود چک کشیدن که میشد اسفند سال 95 وقتیم که موعد سررسیدش که شد دوباره موجودی نداشت و با پدرم تماس گرفت و گفت عمو لطفا دوباره بهم فرصت بده پدر منم بر حسب دل رحمیش فرصت داد تا حدود 4 ماه ولی بازم پول نداشت دوباره پدرم به خونه برادرش مراجعه کرد که پسر عموم چک دختر عموم رو به پدرم داد که واسه دی96بود که بازم گفتن پول نداریم در صورتی که چند هکتار باغ دارن و چند ساختمان مسکونی.... پدرم ایندفعه چکشو برگشت زد و بعد از 20 روز به دادگاه مراجعه کرد و اقدام قضایی کردن که هنوز از بهمن ماه هیچ خبری از طرف مراجع قضایی نشده در صورتی که در ثنا هم ثبت نام کردن هیچ خبری نشده با توجه به اینکه عموم اینا همدان هستن و ما در اصفهان زندگی میکنیم ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا بتونیم حقومون رو بگیریم ازشون

پاسخ ها :

مسعود براتی

مسعود براتی:

سلام،اگه دادخواست مطالبه وجه چک دادید حتما باید تا الان جلسه دادرسی براتون مشخص میشد،مراجعه به همان شعبه که دادخواست دادید کنید وپیگیری کنید.