مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاع

باسلام بنده 3 دانگ مشاع از 6 دانگ زمینی رو با 2 نفر دیگه شریک هستم و سند 1.5 دانگ یکی از اونا بازداشت اصل 49 هستش.
بعد از بازداشت سند 1.5 دانگ دفترچه ای ما بین خودمون تقسیم نامه عادی نوشتیم که هرکس قسمتش مشخص بشه
الان من قسمتی از زمینی که جدا شده برای خودم بود رو به شکل سهمی معامله کردم خریدار بعد از معامله متوجه این بازداشتی شد و الان میگه تقسیم نامه شما اعتبار نداره به دلیل بازداشتی اون سند، من این معامله رو قبول ندارم و حتی باید بهم ضرر و زیان بدین.آیا من باید ضرر و زیان بدم در صورت فسخ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر فریب در معامله باشد اری خسارت بر عهده شماست در صورت تعییت