مشاوره حقوقی رایگان - دوقسط عقب افتاده کل مبلغ وام رو اجرا گذاشتن مگه میشه ؟اندازه بدهی از ضامنین کم میکردین؟

سلام کارمند رسمی دولت دردانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمان ودر حال حاظر شاغل هستم،1401/12وام ازدواج به مبلغ 70ملیون یک نفر گرفتم،ضامن اول خودم که چک به مبلغ105ملیون و ضامن دوم پسر عموم اونم کارمند،خیلی خیلی خیلی عجیب به نظر میاد 2قسط که هر قسط650تومن بوده 2500دو ملیون وپانصد هزار تومان کارمزد سالانه که جمعا کل بدهی 3200سه ملیون ودویست شده،در تاریخ1402/12/22چک ضمانت من به مبلغصدو پنج ملیون تومان برگه خورده،ومن 1402/12/23مبلغ3200 سه ملیون دویست رو چون حقوقا رو اسفند زودتر میدن به محض واریز حقوق قسط رو پرداخت کردم،ایا اون مسول،،،،که هنوز 3تا قسط معوق نشده کارمزد سالانه اومده روش نباید تا اخر برج 12 حداقل صبر میکرد،ونهایتا از ضامن دوم کم میکردید،چرا کل وام رو اینجوری کردن،خواهشا پاسخ بدین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درست می فرمایید بانکها مردم را استثمار می کنند برو پیش رییس شعبه و اگر پاسخ نگرفتید به بازرسی و حقوقی بانک شکایت کنید و درخواست یک نسخه از قرارداد را بکنید