مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار بعد از استعفا و اتمام قرارداد

با سلام و وقت بخیر من شغلم برنامه نویسه و قراردادم 29 اسفند به پایان میرسه و من 21 اسفند استعفای دقیق خودم رو اعلام کرده ام ( شرکت خصولتی هست).
اما مسئله این هست که میگن تو حتما بعد استعفات باید 30 روز بمونی و تحویل کار انجام بدی (تجهیزات و وسایل رو قبل عید تحویل خواهم داد) و همچنین رمز عبور و توضیحات ویدیویی دقیقی هم از خودم تا 29 اسفند به جا خواهم گذاشت تا مورد یاد بگیره و تمامی مستندات ، کد ها و .. رو در شرکت به جا گذاشتم
از طرف دیگه خودشون اگر قرارداد رو تمدید نکنم اثر انگشتمو پاک میکنن و حراست اجازه ورود نمیده بعد عید و میگن حتما یک قرارداد یکماهه تمدید کن تا شکایت نشه ازتو اینکه حتما باید امضا بگیری از مدیرت که کارت رو دقیق تحویل دادی
آیا این مواردی که میگن درسته و میتونن شکایتی داشته باشن یا منو مجبور به تمدید یکماهه کنن؟