مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

اگر پرونده کلاهبرداری و عضو گیری شرکت های هرمی باشه و اسم چه شرکتی هست و نمیدونستیم چه شرکتی هست و جلسه اول بازپرس گفت بهش مجرمی و بعد اون گفتن پرونده فرستاده شده شعبه دیگه و این شعبه جمع شد من رفتم شعبه جدید گفتم قرار بود گفتن تازه شروع شد بازم تو این شعبه .اگر جرم اش ثابت شه میتونیم ضرر و زیان را به روز بگیریم؟من تو شکوایه نوشتم ماه 14و 107و 108کیفری

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات کلاهبرداری رد مال می شود.برای مطاابه ضرر و زیان بعد از اثبات کلاهبرداری،حقوقی شکایت کنید