مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از دیوار نویسی مکرر و تبلیغات و نحوه پیگیری قانونی و مجازات دیوارنویسی در صورت محکومیت

سلام مالک سوله صنعتی سر خیابان اصلی و در حریم شهر هستم و زمان ساخت بنا ، چندین متر نسبت به خیابان اصلی عقب نشینی داشتیم.یکی از دیوار های متصل به بنای سوله که مرز بین ملک ما و همسایه هست ، در قسمت عقب نشینی شده قرار دارد و تا امتداد خیابان اصلی رفته، اما هنوز تخریب نشده و با اینحال پایان کار از شهرداری اخذ شده.حال این دیوار که آجر های آن مطابق سند متعلق به بنده هست اما در قسمت عقب نشینی شده قرار دارد، سوژه دیوار نویسان و اگهی های تبلیغاتی شده و با صرف نظر از آسیبی که هر سال دیوار نویسان به رنگ دیوار اصلی سوله هنگام رنگ آمیزی می زنند، باعث آسیب و نارضایتی بنده و مشتریان بنده شده و در مجموع باعث افت کسب و کار من و ضرر مالی جهت خرید رنگ و سفید کردن مجدد دیوار ، می باشد. بنده پلاک خودرویی که صاحبین آن بدون اجازه هر سال دیوار نویسی می کنن رو در اختیار دارم. آیا میتونم با پلاک خودرو اسم و آدرس اشخاص خاطی رو پیدا کنم و طرح شکایت کنم؟ آیا دعوای من در دادگاه قابل پیگیری هست؟ در صورت محکومیت، با درنظر داشتن سابقه دیوار نویسی علیرغم اعلام عدم رضایت بنده به دیوار نویس، چه مجازاتی شامل حال دیوار نویس میشه؟ آیا میتونم خسارت هزینه رنگ و کارگر برای سفید و ترمیم کردن مجدد دیوار رو که هر سال از جیب بنده رفته از دیوار نویس بگیرم؟