مشاوره حقوقی رایگان - معاف از خدمت نظامی

با سلام بنده نظامی هستم و به اتهام رابطه نامتعارف با نامحرم و مواد و مشروب که همگی از روی لیست پرینت پیامک بوده متهم شدم ومعاف از خدمت زدن واقعا این اس ام اس ها برا من نبوده یکی دیگه با گوشی من اینکار رو کرده راهنمایی کنید چکار کنم البته اعتراض زدم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
تلفن همراه وسیله ای شخصی است که هر تماس و‌پیامک ان با اثاری جدی چون موضوع شما زندگی خصوصی و‌حیثیت اجتماعی فرد را تهدید می نماید
تا حد امکان به دیگران اجازه دسترسی به حریم خصوصی مان را ندهیم
می توانید در‌اعتراض خود به متن پیامک ها به نسبت ها و‌اسامی طرح شده مابین طرفین استناد نمایید که ‌البته اثبات این موضوع به سهولت انجام پذیرنیست
موفق‌باشید