مشاوره حقوقی رایگان - دادن چک امانت به یکی از دوستان و متعهد شدن وی به واریز مبالغ چک ها

باسلام
بنده الف.ک بدلیل اتمام چک های یکی از دوستانم که مغازه دار بود چم به پی میدادم جهت خرید برای مغازه و او مبالغ چک ها را پاس و خودش با دست خط خودش و ثبت در کافی نت و غیرعه را انجام میداد .تا اینکه در هفته گذشته پیامی از ثنا امده و دیدم از مشهد شخصی افغانی تبار فاکتور بنام دوستم که چک به وی میدادم صادر مرده و چک ها برگشت خورده و برای بنده حکم پرداخت و اعلام اموال منقول و غیره نموده،حال فردا اخرین روز از ده روز مهلت داده است ،دوستم مغازه را جمع کرده شاکی هم میدانذ چک امانت تا لحضه پاس کردن توسط دوستم.لطفا با اینکه دوسالی ایا بدلیل داشتن دوقولوی دختر که مادرشان را از دست داده پ اوضاع بد مال ام در تحت پوشش کمیته امدادیم .دفتر خدمات الکترونیک رفتم چون فردا اخرین معلت است گفت متنی تنظیم کن مه ما ثبت کنیم وچکتر کنم‌.راهنمایی کنید ممنونم. وقت نمانده

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
شما به عنوان صادر کننده چک مکلف به گرداخت هستید اگر سندی دال بر امانی بودن چک دارید علیه ایشان اقدام کنید

احسان بیگدلی

جناب آقای احسان بیگدلی :

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید تا قسطی بشه و یکماه وقت داره از تاریخ ابلاغ