مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند موتور سیکلت توسط فروشنده

سلام وقت بخیر
من سال 97 یک دستگاه موتورسیکلت صفرکیلومتر از نمایشگاه بصورت اقساطی خریداری کردم بعد از یکسال تمام اقساط رو دادم اما نمایشگاه دار نمیاد سند بزنه میگه کسی که ازش موتور رو خریدم به شرکت سازنده موتورسیکلت بدهکاره و متواریه؛ الان 5ساله موتورم فقط یه سندموقت دست نویس داره
خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند به طرفیت مالک و فروشنده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام تنظیم سند به طرفیت فروشنده و مالک اصلی مطرح نمایید