مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده

سلام. یک پرونده داشتم باهم درگیر شده بودیم دو نفر ما بودیم سه نفر اون ها دونفر اون ها برا ما محکوم شده بودن و من هم برای یک نفر اون ها محکوم ‌شده بودم برای رای دادگاه اعتراض دادم. شعبه کیفری رفتیم الان سه ماه ابلاغیه نیومده و نگاه میکنم از سایت میگه پرونده مختومه شده الان چیشده بعدا ابلاغیه میاد یا تموم ‌شده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده در صورت تجدیدنظر خواهی به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده مختومه شده است و برای پیگیری حضوری به شعبه مربوطه مراجعه نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید.