مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام
خودرویی بصورت قولنامه ای با چک خریداری کردم و بعد مدتی موتور عیب پیدا کرد که بردم تعمیرگاه دیدم خرجش زیاد هست مکانیک هم مشتری شد که دوتا بهم ماشین داد و مقداری پول نقد و 6 فقره چک داد که بعد چند روز از اگاهی زنگ زدن که ترسیدم نرفتم بعد فهمیدم مکانیک شکایت کرده که معلوم نیست واسه چی که بعدش خواستم برم اون ماشین هایی که مکانیک داده بود تعویض پلاک که متوجه شدم توقیف هستش از دادستانی الانم یکی از ماشین هارو گرفتن پارکینگ هست که مدت وکالتش هم گذشت ولی این یکی مونده فعلا سوالم اینجاست چجوری میتونم رفع توقیف کنم اون یکی ماشین هم دربیارم لطفا راهنمایی کنید درضمن توی سیستم هم هیچ شکایتی نیومده واسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید و سپس بر اساس نظریه کارشناس دادخواست مرتبط ارائه دهید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.ابتدا باید علت توقیف را مشخص کنید. در صورت قابل رفع نبودن توقیف دادخواست فسخ معامله و استرداد ثمن یا معوض