مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه محضری

با سلام و خسته نباشید
من کارگری داشتم که به مدت سه سال در دفتر پیشخوان خدمات دولت برام کار میکرده
از این سه سال دو سال بیمش پرداخت کردم ولی سال اولش بیمشو پرداخت نکردم و قبل از کار هم ب ایشان در حضور مادرش اعلام کردم ک من توانایی پرداخت حق بیمه و حقوق اداره کار شما را ندارم که خودش از محل کارش رفت و سپس اداره کار شکایت کرد و در اداره کار منجر به سازش شد و پس از ان ادعای سابقه در تامین اجتماعی کرده است و من هم از ایشان طی دو روز دو فقره رضایت نامه محضری گرفتم مبنی بر دریافت حق و حقوق و هیچگونه شکایتی از کارفرما چه در حال و چه در آینده ندارم
حال دو سوال
آیا رضایت نامه محضری قابل اعتبار هست یا نه؟
دوم چه راهی وجود دارد ک هزینه جریمه را به حداقل تقلیل داد
باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای وحدت رویه سال 97 در دیوان عدالت اداری هیچگونه توافقی چه دستی چه محضری قابل قبول نبوده و شما می‌باید ادله و پرینت پرداخت کلیه حقوق و بیمه کارگر را در اداره کار ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور حکم ، بستگی به مفاد سند تنظیمی و دلایل و مستندات و دفاعیات شما دارد
هیات تشخیص اداره کار ، میتواند بر خلاف سند تنظیمی رای صادر نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارگر بگوید من به فلان دلیل مجبور شدم رضایت بدهم و شما نتوانید اثبات کنید که حقوق قانونی وی را ادا کرده آید محکوم می شوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی موضوع و اطلاع از جزییات بیشتری دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دفترخانه از آن شخص رضایت بگیرید که ادعایی ندارد و اعلام گذشت خود را نسبت به شکایت وارده می‌نماید می‌توانید آن را در دادگاه و یا اداره کار در هیئت تشخیص ارائه دهید
برای کاهش هزینه نیز می‌توانید درخواست دهید تا رسیدگی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

رای دادگاه بدوی تایید و قطعی شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به دفاعیات و مستندات دارد
بله