مشاوره حقوقی رایگان - استماع شهادت شهود

سلام بنده حیاطی در سی سال پیش خریدم در قول نامه خرید قید کردم تا زمانی پدر ومادرم زنده باشن زندگی کنن در منزل من الان پدر ومادر فوت کردن 7نفر وارث هستیم که سه نفرشان میگن ما سهم داریم یک جلسه دادگاه رفتیم دادگاه به من گفته دونفر شاهد برای استماع شهود ببرم راهنمایی کنید یعنی چه ممنون

پاسخ ها :

محمد محمد زاده

جناب آقای محمد محمد زاده :

احیانا قول نامه شما محضری نبوده و نمی‌تواند دلیل کافی برای رد ادعاهای سایر وراث باشد برای اثبات خرید ملک از سوی شما قاضی مطالبه شاهد کرده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است برای اثبات ادعای خود از خواسته دادگاه تبعیت نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شهود خود را حاضر و اظهارات ایشان را اخذ نمایید