مشاوره حقوقی رایگان - جرم حمل مشروبات الکلی

سلام،نامزد منو با پونصد تا شیشه مشروب خارجی گرفتن، میخواستم بدونم جریمه اش چیه؟ نامزدم مسیحی هستش

پاسخ ها :

مسعود بابانیازی

مسعود بابانیازی :

استان :

در قوانین جمهوری اسلامی میزان مجازات طبق نظر دادگاه می باشد.
دادگاه می‌تواند مجازات را برابر دلایل تشدید یا

مسعود بابانیازی

مسعود بابانیازی :

استان :

حتی بنا به ادله تخفیف دهد.
با این اوصاف مجازات مندرج در ماده 703 قانون مجازات اسلامی وارد كردن مشروبات الكلي به كشور قاچاق محسوب مي‌شود، وارد كننده مشروبات الكلي صرفنظر از ميزان آن به 6 ماه تا 5 سال حبس و 74 ضربه شلاق و نيز پرداخت جزاي نقدي به ميزان 10 برابر ارزش عرفي و تجاري كالاي ياد شده، محكوم مي‌شود كه رسيدگي به اين جرم در صلاحيت محاكم عمومي است همچنين بر اساس تبصره‌ این قانون هرگاه مشروبات الكلي مكشوفه به ميزان بيش از 20 ليتر باشد، وسايلي كه جهت حمل آن مورد استفاده قرار گرفته ، چنانچه با اطلاع مالك باشد به نفع دولت ضبط خواهد شد و در غير اين صورت مرتكب به پرداخت قيمت وسيله نقليه محكوم خواهد شد.