مشاوره حقوقی رایگان - مستمری زن مطلقه

سلام، آیا با گذشت 17 سال از فوت پدر و مادرم من بعد از طلاق میتوانم از مستمری پدرم استفاده کنم، آیا در صورت دریافت، مقدار دریافتی به روز محاسبه میشود؟ چون مستمری که مادرم قبل از فوت دریافت میکردند حدود پانصد هزار تومن بود. با ذکر این که پدرم قبل از مادرم فوت کرده بود و 12 سال سابقه بیمه داشت و مستمری از کار افتادگی میگرفت. با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله میتونین و حقوق مقرر در سال 99 به شما تعلق میگیرد البته بعد از انجام طلاق و اینکه شاغل نباشین