مشاوره حقوقی رایگان - درمورد مهلت اعتراض شخص ثالث

با درود وعرض ادب محضرکارشناسان ووکلای محترم مشاورین گرامی دادراه
نخست ازخداوندمتعال عمرباعزت وسعادت را برایتان ارزومندم
احتراما در دعوی حقوقی به عنوان ورود شخص ثالث دادخواست تقدیم نمودم که متاسفانه در اثر بی اطلاعی از نام کلی اصحاب دعوی ذکر نام احدی از اصحاب دعوی ننوشتم وبدین صورت قرار رد دادخواست صادرشد تا دادخواست تکمیل کردم وخواستم ارسال کنم رای صادر شد وبه تجدیدنظر ارسال گردید
دادگاه تجدیدنظر نیز بدون مهلت رسیدگی دروقت فوق العاده رسیدگی فرموده ودادنامه بدوی را تائید و ابرام فرموده است
ازطریق سامانه رای به اینجانب ابلاغ شده است - حال قصد دارم به عنوان شخص ثالث اعتراض کنم
مهلت دراین جریان آیا مهلت اعتراض شخص ثالث همان نامحدود است یا باید در مهلت 20 روزه اعتراض ثالث نمایم
ممنون از ارشاد مقتضی
شخص الف طبق سند رسمی ماده 147 مقدار 200 متراز پلاک 142 فرعی مالکیت دارد
اینجانب در پلاک 210 فرعی متصرف ومالکیت دارم - چون پلاک 142 در تملک دولت است شخص الف مدعی مالکیت بر 210 شده است
وراث مالک علیه شخص الف دعوی مطرح نمودند که پلاک 210 از مایملک پدرشان است که علیه شخص الف درخواست ابطال سند تقدیم و در شعبه 11 رسیدگی میشد که من وارد ثالث تقدیم و به نحو فوق است که عرض کردم
حالا حکم به ابطال سند شخص الف صادر شده و به نفع وراث مالک شده است که سند باطل میگردد حال آن که سند باطل شود آیا از پلاک 210 فرعی میتوانند سند دریافت کنند و آیا لطمه ای به زمین اینجانب وارد میشود - به قول معروف دوتا مسلمان برسرمال کافری جنگ وستیز دارند این وسط تکلیف بنده چیست نمیدانم واقعا مغزم سوت میکشد - زمین ها کل ایران حدود دارند وتفکیک شده چرا این موارد را درنظر ندارند چرا؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه نیاز به بررسی و مطالعه دارند تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه گردد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست