مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرط بندی

سلام وقت بخیر یک پیام امروز اومد که حساب شما به دلیل قمار و شرط بندی مسدود شد اخه ادم از این ناراحت میشه که من که 16 سال دارم و نمیدونم قمار چطوری هست چرا باید حسابم غیر فعال بشود و بعد اگر بروم به شعبه بانکم میشه حساب رو با مبلغش برگردوند؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت مشخص شدن مرجعی که دستور مسدودی داده به شعبه مراجعه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا به بانک مراجعه و مرجع دستور مسدودی را مشخص نموده سپس از طریق مرجع مذکور پیگیر رفع مسدودی شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هشدار است وبرای گروهی پرونده تشکیل شده و برای عده ای در شرف تشکیل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رفع مسدودی حساب با دستور مرجع قضایی انجام می شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق بانک مرجع صدور دستور مسدودی حسابتان را بیابید و موضوع را پیگیری کنید